Wiet kopen zonder Bitcoin in België

Wij van het Wiethuisje zijn er achtergekomen dat jullie nogal veel Googlen op wiet kopen zonder Bitcoin of op wiet kopen zonder cryptocurrencies.

We zijn gaan nadenken waarom jullie zo graag wiet willen kopen zonder Bitcoin, en zijn op twee hoofdredenen uitgekomen. De eerste reden is dat jullie niet echt verstand van Bitcoin hebben en denken dat het moeilijk is. De tweede reden is dat het nieuws en andere media vaak negatief nieuws verspreiden over Bitcoin. De laatste reden de media gaan wij niet te veel aandacht aan besteden, zij kraken namelijk alles af waar je eventueel een grote slag mee zou kunnen slaan. Sterker nog de media wordt betaald door hele rijke mensen die zelf in Bitcoin investeren om negatief nieuws hierover te publiceren. Dit is het manipuleren van de markt en de rijke mensen worden hier alleen maar nog rijker van.

Jullie anonimiteit staat voorop en dat is een van de belangrijkste redenen waarom wij jullie wiet laten kopen met Bitcoin of met andere cryptocurrencies op onze website. Als we jullie direct laten betalen via Ideal, BankContact en MyBank dan loopt er dus een geldspoor direct vanaf jullie bankrekening naar het Wiethuisje. Zo een geldspoor zorgt niet voor jouw anonimiteit.

Bitcoin en cryptocurrencies zijn tegenwoordig kinderlijk eenvoudig. Bitcoin is al jaren niet meer het duistere muntje zoals het ooit bekend was. Bitcoin kent tegenwoordig ruime adoptie en grote beleggingsfondsen zijn zich klaar aan het maken om Bitcoin in kopen. Het is slechts een kwestie van tijd dat Bitcoin en menig andere cryptocurrencies deel uitmaken van de beleggingsportefeuille van Henk en Ingrid.

Vele cryptocurrencies zijn tegenwoordig ook niet meer slechts een digitaal muntje. Het zijn blockchain platformen waar gedecentralizeerde applicaties op gebouwd worden. Ook wel bekend onder de naam next gen blockchains. Blockchaintechnologie wordt het nieuwe internet zoals wij dat nooit gekend hebben. Wil jij bijvoorbeeld jouw huis verkopen? Dan gaat dit niet meer via de Notaris. Dit gaat via een smart contract (slim contract) op de blockchain. In dit contract wordt alles vastgelegd en blijft voor altijd in de blockchain zonder dure notaris kosten. Blockchaintechnologie zal hele markten gaan veranderen, medewerkers van bedrijven en ook jullie zullen met blockchainapplicaties op het onderliggende blockchain protocol werken zonder dat jullie het door hebben. Je weet vast ook niet precies wat https is in de url van een website. Https is ook een heel erg belangrijk internetprotocol maar ouderwets. Nieuwe technologieën zullen altijd blijven komen en een van de belangrijkste die momenteel vol in ontwikkeling is, is het blockchain protocol.

Door goede brokers zoals Bitonic kun jij direct met Ideal, BanContact of MyBank wiet bij ons kopen en betalen met Bitcoin. Hoe koop ik nou het snelst wiet bij het Wiethuisje hoor ik jullie denken? Dan ga ik jullie nu uitleggen hoe makkelijk het is.

Ten eerste kies je eerst lekker jouw favoriete wiet en hasj uit op onze website die jij wil gaan bestellen. Vervolgens ga je naar afrekenen en voer jij jouw factuurgegevens in. Dan, als je naar betalen gaat krijg jij een Bitcoinadres te zien zoals de foto hieronder.

Kopieer dit adres door op het logootje van twee bladzijden (copy) te drukken naast het Bitcoinadres dat je ziet. Het Bitcoinadres is in dit geval 1DSmD5m2wCE6u2taT3dDPzUikjHsrPbgVU.

Nu je dit adres hebt gekopieerd ga je naar de website van Bitonic.

Je vult op Bitonic bij Bitcoin het aantal Bitcoins in dat je krijgt te zien op onze afrekenpagina. In dit geval is dat dus 0.01327942. Dit aantal voer je in op Bitonic, selecteert je betaalmethode en klik dan op kopen.

Op het volgende scherm waar jij komt plak jij het Bitcoinadres wat je zojuist hebt gekopieerd. Als er een groen vinkje naast verschijnt betekent dit dat het een geldig Bitcoinadres is. Dan voer jij jouw rekeningnummer in. En vink je het vakje aan waar staat “Ik begrijp dat ik Bitcoins koop en ga akkoord met de voorwaarden”. Vink ook het vakje aan verificatie voor nieuwe klanten “ik begrijp het”. Nieuwe klanten dienen bij Bitonic hun rekening te verifiëren door 1 cent over te maken. Klik op afrekenen en betaal.

Worden jouw Bitcoins niet direct verzonden vanaf Bitonic naar ons? Dan komt dit omdat jij jouw rekening nog niet heb geverifieerd bij Bitonic. Volg hun stappen en maak 1 cent over. Hierna zullen ze jouw Bitcoins naar ons toe sturen. Wij krijgen meestal binnen een halfuur bericht van jouw betaling (2 Bitcoin confirmaties) en zullen jouw bestelling bevestigen. Wanneer de Bitcoins bij ons binnen zijn (6 Bitcoin confirmaties) dan gaat jouw bestelling op de post en krijg je hier bericht van in je mailbox. Hou goed je spamfolder in de gaten, onze mail wil hier nog weleens in terechtkomen. Veel blowplezier toegewenst!

1 thought on “Wiet kopen zonder Bitcoin in België

  1. Het copiëren van dat adres geeft soms stress. Ik moet er mijn bril voor afzetten. Om zeker te zijn. Maar daarna weet je prompt ook dat ze je bestelling ontvangen hebben.

Comments are closed.