Wiet kopen in Lelystad

Woon jij in Lelystad en wil je lekker een jointje roken? Dan wordt jou dit best lastig gemaakt. Je zou bijna denken maar er is toch gewoon een coffeeshop in Lelystad? Ja die is er zeker! Alleen de coffeeshop Koffie en Dromen in Lelystad heeft zeer beperkte openingstijden van 16:00 tot 22:00 uur. Verder zijn de inwoners van Lelystad niet echt te spreken over de kwaliteit wiet die deze coffeeshop levert.

Woon jij in Lelystad of Almere en wil jij nu direct wiet kopen? Klik dan hier om naar ons wietassortiment te gaan.

Om deze redenen bestaat er al jaren de zogenoemde wietlijn in Lelystad. De wietlijn heeft voornamelijk scholieren als klantenbestand en schijnt sterke en goede wiet te bezorgen door heel Lelystad. Het probleem met deze wietlijn zit hem in dat als jij geen scholier bent, je heel lastig aan dit telefoonnummer komt. Al ken jij scholieren die dit nummer wel hebben dan willen ze deze vaak niet zomaar aan je geven. Ze willen best voor je bellen maar dan willen zij er ook nog iets op verdienen. De wietlijn in Lelystad kenmerkt het typische wereldje van straatdealers. Volwassen mannen die vaak jonge loopjongens gebruiken om wiet te verkopen aan minderjarigen. De bezorgers van deze wietlijn laten nogal vaak lang op zich wachten en hebben veelal een grote mond. Het is niet plezierig om deze jongelui aan je deur te hebben zodat zij weten waar jij woont. Als ze jou naar een afspreekpunt laten komen, is het niet ongewoon dat jij daar eerst een halfuur moet wachten voordat er eindelijk een dealer verschijnt.

Al wil je zonder al te veel moeite goede wiet kopen in Lelystad kun je dit het beste online bestellen. Het Wiethuisje biedt in 2019 de unieke mogelijkheid om als inwoner van Lelystad eenvoudig wiet online te bestellen en dit discreet thuisbezorgd te krijgen. Het Wiethuisje is er voor de Lelystedeling die niet graag gezien wil worden in de coffeeshop of te maken wil hebben met straatdealers. Onze doelgroep bestaat o.a. uit vrouwen, oudere mensen die slecht ter been zijn, hogeropgeleiden en personen uit de LGBT scene.

Wij begrijpen heel goed dat jij als vrouw niet zomaar in de coffeeshop gezien wil worden door bijvoorbeeld de vrienden van jouw broer. Of dat als jij als vrouw afspreekt met een straatdealer en seksueel wordt geïntimeerd. Ook voor ouderen die slecht ter been zijn is er weinig begrip. De coffeeshop is vaak helemaal niet rolstoeltoegankelijk. Hogeropgeleiden met geld willen meestal niet gezien worden in de coffeeshop of afspreken met straatdealers omdat zij een makkelijke prooi zijn voor afpersers en andere kwaadwillenden. Voor personen uit de LGBT scene is het al helemaal lastig om aan wiet te komen aangezien zij vaak worden uitgescholden of nog erger, in elkaar worden geslagen.

Kortom er zijn vele doelgroepen in Lelystad en andere steden waar het wietaanbod beperkt is, waarvoor het fijn is om de wiet gewoon lekker veilig en anoniem bij jou thuisbezorgd te krijgen. Het Wiethuisje beschermt deze doelgroepen en zorgt dat zij 24/7 door heel Nederland over de beste wiet kunnen beschikken. We leven tegenwoordig in het digitale tijdperk en alles gebeurt online. De meeste aankopen worden online gedaan en tegenwoordig kun je dus ook wiet eenvoudig online bestellen. Waarom zou je nog helemaal naar de coffeeshop gaan of met lugubere wietdealers afspreken, terwijl je met een paar klikken op jouw smartphone of tablet de wiet de volgende dag al in huis kan hebben? Zo weet niemand dat jij blowt en kun je lekker warm thuisblijven, vooral in deze koude wintermaanden brrrr.

Woon jij in Lelystad of Almere en wil jij nu direct wiet kopen? Klik dan hier om naar ons wietassortiment te gaan.

wiet kopen in lelystad

2 thoughts on “Wiet kopen in Lelystad

  1. Wel tof dat dit bestaat,alleen is het lastig voor sommige mensen, ouderen enzo om met crypto te betalen,voor mij geen probleem,zit al 2 jr in de crypto,maar voor mensen die er geen verstand van hebben heel lastig, maar snap ook dat dit nu waarschijnlijk niet anders kan.
    Misschien een makkelijkere costructie met crypto bedenken,via een linkje ofzo

Comments are closed.