Wiet en hasj online kopen tips

Tegenwoordig kun je vrijwel alles online kopen. Het Wiethuisje heeft ervoor gezorgd dat jij voortaan online wiet en hasj kunt kopen. Als je een eenvoudige Google zoekopdracht uitvoert en je typt bijvoorbeeld in wiet kopen of hasj kopen dan zul je vele manieren vinden om wiet of hasj te bestellen via het internet. Maar nooit is een manier zo eenvoudig geweest als bij het Wiethuisje. Je kunt direct betalen met Bitcoin via iDeal, BankContact (Mr Cash) of MyBank. Dit doe je middels stap 8 van onze Bitcoin handleiding. Al wil je eerst een Bitcoin wallet aanmaken volg dan de gehele handleiding tot en met stap 7.

De grote vraag over wiet en hasj online kopen blijft natuurlijk is het legaal of illegaal en wordt het wel echt bij mij thuis bezorgd? In Nederland zorgt het gedoogbeleid voor veel verwarring. Volgens de wet mag het gebruik van wiet niet uitgelokt worden. Maar dit is natuurlijk erg hypocriet van de Nederlandse overheid aangezien de coffeeshops dit wel mogen doen. Ook wordt de wiet in de reguliere coffeeshops in grote partijen van de georganiseerde misdaad opgekocht. Er is niet bekend hoe deze wiet is gekweekt en het is algemeen bekend dat sommige van deze georganiseerde criminelen met de wiet of hasj rotzooien. Zij spuiten hier haarlak op of maken de wiet zwaarder door minuscule glassplintertjes erover heen te strooien.

Het Wiethuisje wil het gebruik van wiet niet uitlokken of stimuleren maar wij staan wel voor de gereguleerde verkoop van hasj en wiet. De wiet en hasj die wij verkopen worden zorgvuldig ingekocht bij kleine kwekers. Deze kleine kwekers verzorgen hun planten met liefde en passie en de beste verzorgingsmiddelen. Dit is dan ook de lekkerste en veiligste wiet voor consumptie. Ook staan wij voor medicinaal gebruik van wiet en hasj. Wiet groeit van nature op de aarde dat kun je niet zeggen van de chemische rotzooi in medicijnen. Uiteraard moet je altijd het recept van de dokter blijven volgen maar wiet of hasj kan een positieve aanvulling zijn om pijn te verzachten en andere klachten te verlichten.

Verder vinden veel mensen het niet fijn om bij de coffeeshop naar binnen te moeten. Het is een meestal door mannen gedomineerde wereld waar je weleens types tegenkomt die je liever niet had tegen willen komen. Maar het kan ook zijn dat je daar niet gezien mag worden door familie, vrienden of kennissen. Wij van het Wiethuisje zijn er voor de mensen die waarde hechten aan hun privacy.

Wij van wiethuisje leveren de door jouw bestelde wiet altijd op tijd! Bij iedere soort wiet of hasj die je bij ons kunt kopen staat omschreven wat voor effecten het heeft op zowel reguliere gebruikers als medicinale gebruikers, welke smaak je kunt verwachten en wat de sterkte is. Als de sterkte van de hasj of wiet door ons als zwaar wordt beschouwd zetten wij hier altijd tussen aanhalingstekens achter dat je lichte doseringen moet gebruiken. Wij van het Wiethuisje willen dat je verantwoordelijk rookt en dan ook ons advies opvolgt aangezien wij hier zeer ervaren in zijn. Wij bezorgen je wiet of hasj anoniem en keurig verpakt. Maak je maar niet druk om vreemde luchtjes of een opvallend poststuk. Bij je bestelling heb je slechts een adres en een betaling nodig. Let op! Bestellen mag alleen vanaf 18 jaar of ouder. Die verifiëren wij door jou twee keer te laten verklaren dat jij 18 jaar of ouder bent. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor! Na aankomst van je wiet of hasj bewaren wij jouw persoonlijke gegevens nog max 72 uur en dan worden deze vernietigd uit ons systeem.

Wij vragen om een betaling met Bitcoin om jouw en onze privacy te waarborgen. We hebben een eenvoudige handleiding opgesteld voor als jij er nog niet bekend mee bent. Hoe graag wij het ook zouden willen we kunnen helaas geen zakelijke rekening aanmaken zodat jij het bedrag gewoon kan overmaken. Mocht je het toch niet vertrouwen dan raden wij aan om eerst een kleine bestelling bij ons te plaatsten dit kan vanaf 10 euro. Dan kun je zien dat wij altijd leveren en onze klantenservice altijd voor je klaar staat!