Wiet en hasj kopen zonder Bitcoin in Nederland en België

Steeds vaker krijgen wij de vraag of er ook andere betaalmogelijkheden zijn naast Bitcoin en andere cryptocurrencies? Het antwoord hierop is heel simpel en dat is NEE! Echter is het kopen van wiet en hasj met Bitcoin kinderlijk eenvoudig! Bitcoin koop je heel makkelijk via iDeal, MyBank of BankContact. Lees in onze handleiding hoe jij stap voor stap bitcoins koopt en bij ons betaalt.

In deze blog zal ik jullie uitleggen waarom wiet en hasj niet online te kopen zijn in Nederland en België zonder Bitcoin en waarom dit in het belang van jullie en onze veiligheid is.

Reden 1: Wiethuisje hekelt criminaliteit

Wil jij kunnen betalen via iDeal, BankContact, MyBank of PayPal dan moeten wij een persoon gebruiken om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en diegene een zakelijke rekening laten openen. Het gevolg hiervan is dat een opsporingsambtenaar een joint zal bestellen bij het Wiethuisje en vervolgens diegene zal aanhouden die de zakelijke rekening op zijn naam heeft staan met alle gevolgen van dien. Deze persoon zal voor eeuwig op de zwarte lijst komen te staan bij de banken en waarschijnlijk tot zijn nek aan in de schulden komen en zelfs zo zijn baan verliezen. Zou jij deze persoon willen zijn? Nee, dat dachten wij al! Wij zouden het nooit over onze harten kunnen verkrijgen om op zo een sluwe wijze misbruik te maken van een persoon. Het Wiethuisje levert wiet van de allerhoogste kwaliteit en controleert streng op leeftijd. Wij handhaven precies dezelfde regels als een stenen coffeeshop. Door wat slapende ambtenaren is ooit besloten het online verkopen van wiet en hasj te verbieden terwijl je hiermee allerlei overlast die coffeeshops bezorgen in een keer van de straat haalt. Het Wiethuisje is een serieus en verantwoord bedrijf.

Tip: Websites waar jij met echt geld kan betalen om hasj of wiet te kopen maken misbruik van andere mensen. Dit soort websites zijn vaak ordinaire oplichters of hebben geen lange termijnvisie en willen zo snel mogelijk geld verdienen. Ze worden vervolgens opgedoekt en verdwijnen dan met jouw geld.

Reden 2: Bitcoin is van niemand

Bitcoin is van NIEMAND en NIEMAND heeft er controle over! Dit is nou juist waarom het zo een geweldig betaalmiddel is. De overheid kan geen Bitcoins bijdrukken net zoals zij dat met echt geld doet waardoor er economische crisissen ontstaan. Heb jij 10.000 euro op de bank staan en de bank vertrouwt het niet dan blokkeren zij gewoon je rekening. Je denkt er waarschijnlijk heel luchtig over maar jouw bankrekening is helemaal niet jouw bankrekening de bank is de baas over jouw geld en bepaalt of jij toegang hebt tot dat geld of niet. Ook investeren de banken jouw geld in allerlei duistere zaken zoals kernwapens en massamoordwapens waarmee dagelijks op onze planeet duizenden mensen op brute wijze worden vermoord. In ruil voor dat bloedvergieten ontvang je dan een rente van maar 0.2% over jouw geld. Vraag jezelf eens af, ben jij nu trots op jezelf?

Met Bitcoin ben jij je eigen bank! Jij bepaalt zelf waar dat geld in wordt geïnvesteerd en je hebt altijd toegang tot jouw geld. Niemand maar dan ook niemand kan jouw Bitcoins bevriezen of jouw geld ontnemen. Onthoudt Bitcoin heeft echte waarde en gedrukt FIAT geld zoals de Euro of de Amerikaanse Dollar is slechts gebakken lucht!

Tip: Neem het hef in eigen handen en wees je eigen bank!

Reden 3: Bitcoin is discreet en veilig!

Bitcoin laat geen afschriften bij jou op de deurmat ploffen waarop te zien is dat jij wiet of hasj hebt gekocht. Bitcoin geeft geen inzicht in waar jij je geld allemaal aan hebt uitgegeven. Ook voor uitgaven zoals maximaal 5 gram wiet of hasj wat je kunt kopen bij het Wiethuisje heeft de Politie totaal geen interesse om zich bezig te gaan houden met cryptocurrencies. Blockchain technologie is veel te complex voor de Politie en voordat zij zich hier bezig mee gaan houden moet bekend zijn dat jij minimaal miljoenen Euro’s aan Bitcoins bezit voordat zij de beste ICT-ers hierop zetten wat ook weer een vermogen aan investeringen kost. Verder zijn cryptocurrencies in Nederland en België amper gereguleerd en bestaat er nog geen duidelijke wet- en regelgeving voor.

Kortom de Politie houdt zich pas bezig met Bitcoin als er iets te halen valt. Voor de normale gebruiker is Bitcoin dus een veilig en discreet betaalmiddel.

Tip: Webwinkels waar jij online wiet en hasj kunt kopen met echt geld houden zich niet bezig met jouw anonimiteit en veiligheid. Het wiethuisje waarborgt jouw privacy!

Reden 4: Voorkom een boete!

Dat vreemde gedoogbeleid heeft ervoor gezorgd dat als jij 5 tot 30 gram bezit een boete kunt krijgen van 75 Euro voor het bezit van wiet of hasj. In België is het zo dat je een boete kunt krijgen van 200 Euro als het niet voor persoonlijk gebruik is. Nu is het zo dat je bij het Wiethuisje maximaal 5 gram kunt kopen per dag net als in de coffeeshop bij jou in de buurt. Als jij dan met iDeal of PayPal hebt betaald is het makkelijk aan te tonen dat jij wiet hebt gekocht en krijg je geheid die boete.

Wij raden je ten eerste aan om maar 4 gram te kopen zodat je niet eens in aanmerking komt voor de boete. Mocht je toch 5 gram willen kopen dan kun je door te betalen met cryptocurrencies ervoor zorgen dat er helemaal geen bewijslast tegen jou is. Er kan niet bewezen worden dat jij wiet of hasj hebt gekocht waardoor je nooit een boete zal ontvangen. De kans dat jij komt te overlijden in het verkeer of miljoenen wint bij de staatsloterij is overigens vele malen groter dan dat jij via een Bitcoin betaling een boete zult krijgen. Kortom betaal met cryptocurrencies en voorkom een boete!

Tip: Webshops waar je wiet en hasj kunt kopen met Euro’s maakt het niet uit of jij wel of geen boete krijgt. Bij het Wiethuisje beschermen wij onze klanten!