Over ons

Wie zijn wij?

Wiethuisje is een team van gepassioneerde en enthousiaste wiet en hasj liefhebbers. Kom jij liever niet in de coffeeshop of is er geen bij jou in de buurt? Dan kun je eenvoudig bij ons online wiet kopen. Wij zorgen er altijd voor dat wij geliefde en populaire soorten wiet en hasj op voorraad hebben.

In het najaar van 2018 is het Wiethuisje opgericht door een team van hogeropgeleiden die naast hun studie werkzaam zijn geweest bij verschillende gerenommeerde coffeeshops in Nederland. Deze jonge ondernemers zagen vooral wat bij veel coffeeshops beter kon en hebben besloten deze ideeën in de praktijk te brengen via het Wiethuisje. Het Wiethuisje wil op een maatschappelijk verantwoorde manier en op discrete wijze de hoogste kwaliteit wiet en hasj online aanbieden. Geen massaproductie of commerciële wiet, maar wiet dat is gekweekt door de kleinere hobbykwekers met jarenlange kennis en ervaring. Topkwaliteit wiet dat op verantwoorde wijze is gekweekt door kwekers met liefde en passie voor hun vak. De online verkoop van wiet en hasj dient op een zo mogelijk ethisch verantwoorde wijze te gebeuren.

Waarom online wiet bestellen?

Het online kopen van wiet is een toenemende trend aan het worden en het komt steeds vaker voor dat mensen niet meer graag naar de coffeeshop willen gaan. Mensen die zo nu en dan een blowtje roken voelen zich vaak niet veilig of op hun gemak in de coffeeshop. Ook kan het zo zijn dat mensen helemaal niet bij de coffeeshop in de buurt gezien willen worden door bijvoorbeeld familie of een collega. Anderen wonen juist weer afgelegen van een coffeeshop en moeten hiervoor helemaal naar de stad. Wij van wiethuisje hebben ervoor gekozen om discreet en veilig wiet te gaan bezorgen bij mensen thuis. Niemand heeft zo last van ons, en zo hoef je ook niet meer naar de coffeeshop toe! Je kunt nu eenvoudig met Ideal, BanContact en MyBank via Bitcoins online wiet kopen.