De beste wiet online kopen

Het is tegenwoordig heel normaal om online wiet of hasj te bestellen in Nederland of België. Met de legalisering van cannabis in de VS en Canada maakt deze markt nu grote sprongen. In laboratoria wordt volop gewerkt aan genetische manipulatie van de wietplant. Hierdoor worden er veel nieuwe cannabissoorten gecreëerd. Ook liggen de THC-percentages aanzienlijk hoger dan vroeger. Wij kunnen dus heel goed begrijpen dat jij niet meer zo goed weet welke wietsoort je nou online zal moeten bestellen.

Indica vs Sativa

In het verleden werd er nogal veel tussen kwekers en gebruikers gesproken over de verschillen tussen Indica en Sativa. Deze verschillende soorten cannabis zouden totaal verschillende uitwerkingen hebben op de gebruiker. Wij van het Wiethuisje vinden dat dit tegenwoordig niet meer echt relevant is omdat de meeste wietsoorten zowel Indica als Sativa in zich hebben. Wel is het zo dat je Idica en Sativa dominante planten hebt. Zo hebben de meeste haze soorten meer Sativa in zich. Kush soorten daarentegen zijn vaker Indica dominant.

Indica-soorten worden verondersteld fysiek verdovend te zijn, perfect om te ontspannen met een film of als slaapmutsje voor het slapengaan. Sativa’s hebben de neiging om meer opbeurende cerebrale effecten te bieden die goed samengaan met fysieke activiteit, sociale bijeenkomsten en creatieve projecten.

Wij van het Wiethuisje merken hier overigens vrij weinig van. Onze ervaring na meer dan 15 jaar lang dagelijks met cannabis bezig te zijn heeft ons geleerd dat Sativa (haze) juist meer effect heeft als slaapmutsje. En Indica vinden wij juist heerlijke wiet voor overdag omdat het ons actiever maakt. Hierdoor is de theorie (komt vaak uit eeuwenoude documentatie) in tegenstrijd met de praktijk en komen deze niet meer overeen. Hierdoor hebben wij kunnen concluderen vanwege het feit dat de meeste planten zowel Indica als Sativa genen hebben, verschillende uitwerkingen hebben op verschillende type gebruikers. Bij kleine doseringen ervaren wij juist de positieve effecten van cannabisgebruik zoals euforie en de bekende lachkick. Bij grote doseringen merk je al gauw zowel bij een Indica als een Sativa dat het gewoon voor een keiharde couchlock zorgt. Nu het verschil tussen Indica en Sativa verwaarloosbaar is welke wiet zou je dan moeten kiezen?

Top 3 beste wietsoorten om online te kopen

Amnesia Haze

Nu hebben wij vaak verschillende wietsoorten in huis en is ons assortiment niet altijd hetzelfde. Toch is er een soort die wij altijd wel op voorraad hebben en dat is Amnesia Haze. Deze cannabissoort staat bekend om haar hoge THC-gehalte en cerebrale effecten. Amnesia Haze is ook prima te kweken door zowel de beginnende als de ervaren wietkweker. Bij kleine doses zul je al gauw de positieve effecten van Amnesia merken zoals een blij en euforisch gevoel dat gepaard gaat met lachkicks. Bij hogere doses legt deze dame je al gauw plat en houdt je aan de bank gekluisterd. Amnesia is een van de meest populaire wietsoorten onder gebruikers. Ook staat deze dame bekend om haar medicinale effecten en werkt ze goed tegen depressie en slapeloosheid. Amnesia Haze is een sativa dominante wietplant.

 

Wil jij direct online wiet kopen? Klik dan hier

Super Lemon Haze

Super Lemon Haze hebben wij niet altijd in ons assortiment maar als het er is dan is dit een van de meest succesvolle wietsoorten. Veel gebruikers geven hun voorkeur aan de Sativa dominante Lemon Haze. Wat Lemon Haze zo uniek maakt is de zware high en het sterke effect bij lage doseringen. Maar gebruikers zijn het meest te spreken over de smaak van Lemon Haze die lekker fris en zoetig is. Lemon haze kent THC-percentages van boven de 25%. Super Lemon Haze is zeker een van de wietsoorten die je online zou willen bestellen en een keer geproefd zou moeten hebben. Wil je meer informatie over wiet kopen

Gorilla Glue

Gorilla Glue is een nieuwe wietsoort in Nederland en is ons land binnengekomen vanuit de VS. Gorilla Haze is vooral Indica dominant en heeft extreem hoge THC-waarden van boven de 30%. Deze soort staat momenteel bekend als de meest krachtige cannabissoort op aarde. Haar Indica genen zorgen ervoor dat ze heel effectief is bij chronische kwalen en pijn. Gorilla Glue is ook een echte prijswinnaar en heeft tweemaal de High Times Cannabis Cup gewonnen.