Anoniem online wiet kopen

Consumenten kopen steeds vaker hun producten of diensten online. Tegenwoordig kun je zelfs wiet online kopen bij verschillende online coffeeshops. Wij van het Wiethuisje zijn een webshop waar cannabis online besteld kan worden. We krijgen regelmatig informatieverzoeken van onze klanten over hoe zij hun privacy tijdens het bestelproces kunnen verhogen. Cannabisgebruikers willen hun wiet en hasj namelijk zo discreet en anoniem mogelijk via het internet kunnen aanschaffen en thuisbezorgd krijgen.

Gebruik een VPN verbinding

Een VPN (Virtual Private Network) is een must have als het aankomt op het anoniem op het internet blijven. Wil jij anoniem online wiet kunnen kopen zonder dat anderen jouw IP-adres achterhalen? Dan is het gebruik maken van een VPN een goede oplossing hiervoor. Simpel gezegd versleuteld een VPN jouw internetverbinding d.m.v. encryptie en schermt deze jouw IP-adres af. Zo kan je ISP (Internet Service Provider) niet meer inzien welke websites jij bezoekt en wat jij allemaal uitspookt op het internet. Daarnaast heeft iedere internetgebruiker een extern IP-adres van zijn ISP gekregen. Dit IP-adres kun je zien als een online identificatiemethode en opsporingsambtenaren gebruiken dit IP-adres om jou eventueel te traceren mochten zij dit nodig achtig. Een VPN zorgt ervoor dat jij een ander extern IP-adres toegewezen krijgt dat via een beveiligde server gaat. Hierdoor lijkt het net of jij je op een andere locatie bevindt op de wereld. Er zijn genoeg gratis VPN programma’s online beschikbaar. Hotspot Shield is een goede gratis aanbieder van VPN. Wil je echter toch maximale beveiliging dan raden wij een betaalde VPN-dienst aan als NordVPN.

Surf incognito op het web

De betere web browsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox bieden de optie aan om incognito op het internet te gaan. Als je incognito gaat dan slaan deze browsers je geschiedenis, cookies en informatie opgeslagen in webformulieren niet meer op. In Google Chrome open je een incognito tabblad via de toetscombinatie CTRL + SHIFT + N. In Mozilla Firefox open je een incognito tabblad via CTRL + SHIFT + P.

Maak gebruik van een versleutelde e-mail provider

Een versleutelde e-mail provider zoals Protonmail is essentieel als je wil dat de communicatie tussen het Wiethuisje en jou als cannabisgebruiker versleuteld is d.m.v. encryptie. Je kunt op de website van Protonmail eenvoudig een gratis account aanmaken en hier direct gebruik van maken. Als je dan vanuit jouw Protonmail naar ons Proton mailadres een mail stuurt is deze volledig versleuteld. Weet wel dat als jij vanuit een andere mailprovider naar protonmail mailt dit niet meer veilig is. Dus Proton naar Protonmail is wel veilig, maar van bijvoorbeeld Gmail naar Protonmail niet.

Betaal via Bitcoin of andere cryptocurrencies

Tegenwoordig kan men niet meer om cryptocurrencies heen. Er zijn vele cryptocurrencies maar de bekendste is toch de Bitcoin. Online wiet aanbieders kunnen er niet meer omheen om cryptocurrencies te accepteren. Dit is zowel veilig en discreet voor beide partijen. Tegenwoordig kun je eenvoudig Bitcoins kopen op websites als Bitonic en Litebit. Het Wiethuisje heeft een handleiding geschreven hoe je eenvoudig online wiet kunt kopen met Bitcoin.